sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Eteisen seinään villan puhallusta

Varma syksyn merkki on, että sohvat sun muut alkaa vaihtaa paikkaa. Sisustusvimma iskee pahemman kerran. Maalattiinpa muutama valkoinen seinäkin uusiksi.  Kynttilät palaa ahkeraan iltaisin pimenevien sisäiltojen aikaan. 
Ikkuna sisältä ja ulkoa syyshämärässä. 


 Ikeasta löytyi vielä sohvan mallia -70% oleva divaani. Ei tarvitse tunkea kaikkien samalle sohvalle.

 Suurilehtiset ulkomuratit saa nyt luvan tulla toimeen sisäilmassa.

 Villaa ja levyä, villaa ja levyä. Hitaasti mutta varmasti kattoa kohti. Huippua. Tähän seinään olen tilannut Hollannista tapetin jo silloin, kun päätimme että ostamme koulun... Vielä hiukan väännetään kelpaako se kaikkien makuun.
Malli:
 http://www.wallpaperwebstore.com/pip-studio-chinese-rose-386035#p=2
Kaksi rullaa tuotiin Kiitolinjan rekalla kotiin toimitettuna noin neljä vuotta sitten. Halvemmaksi tuli toimituskuluineen tilata netistä kuin läheisestä tapettiliikkeestä.



Lasten kans hyödynsimme ystävältä saadun pääsiäiskukan korin ulko-oven syysistutukseen. Purkki täyteen  pihlajanmarjoja ja sammalta.

maanantai 22. syyskuuta 2014

Syksyn selätystä ja synttäreitä

Syksyn kylmät ovat saapuneet. Kynttilät taas tulille ja sohvan nurkkaan kutomaan. Ruskan väreissä tietysti. Ulkonakin kyllää ollaan sään salliessa paljonkin. Jonkun verran on vienyt ulkoiluintoa tuo ilves joka on majoittunut heppatallin nurkille kissoja ja hepoja vahtimaan. Mutta muualla olemme käyneet retkeilemässä puolukka- ja sienimaita etsimässä. Syksy on vaan niin hurjan kaunista aikaa!
 Iso kissa ilves söi kissan lähimetsässä. Ilves on häiriköinyt myös hevosten rauhaa. Saisi muuttaa muihin metsiin!
 Synttäreillä riitti vauhtia!

 Rakennustyömaakakku maistui hyvin rakentajan aluille.

 Metsässä tehdyiltä ruskaretkiltä kuvia.
 Rohkeimmat vielä ui kylmästä ilmasta huolimatta!
 Sienijahdissa!