lauantai 15. kesäkuuta 2013

Lampaiden paimennusta, käsitöitä ja sisustussivujen selailuja..

Aamulla testattiin koiraa ihan irtaallaan, mitäs se irti olevien karitsoiden kans puuhailee. Karitsat kulkivat lasten perässä, pysähtyivät syömään jne. Koira nuoli kasvoja ja hännänalusia karitsoilta. Sitten kun liikuttiin, niin kans mentiin. Ihailtavaa, miten paimennus on niin verissä. Karitsat juoksi lujaa, mutta hyvin pyöritti kokoon nopeasti, vaikka erilleen yrittivätkin. 

 Kannatti laittaa pojat Marttojen kokkikerhoon. Päättäjäisiksi saivat ihanat isoäidinneliötorkkupeitot (jotka ovat tuomiokirkon portaillakin ennätystä tehneet. .http://areena.yle.fi/tv/1302942).Nämä käy niin hyvin isojen poikien huoneeseen!
 Vanhin poika kävi juuri itse suunnittelemalleen salaatille pyytämässä!
 Seinätuusailut kesken. Poikien huoneeseen kirjahyllyä väsäillään vanhoista perunalaatikoista. Vanhoja karttoja laitettiin limittäin tapetiksi. Mukavaa sisähommaa välillä.
Pitihän se virkata pieni isoäidinneliö ja ruusu, ettei häviä ohje päästä.Jospa näitä joskus olis peittoon asti..

Kunhan tuo sade lakkaa, niin mennään pihalle. Kerätään ratamoa ja poimulehteä, ja laitetaan tipuille karsinaa.. Ovat tipuset jo niin isoja, etteivät pysy korkeassa akvaariossa! Auton siivous edessä reissua varten ja ensi viikko sitten lomaillaan! Mukavaa kesää kaikille lueskelijoille!

Jossain välissä pellossa oli piilossa 4 karitsaa, koira ja 4 poikaa. Heinäpiiloa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti