perjantai 13. syyskuuta 2013

Muurarin metsästystä, syysflunssa ja ruskalehtiä







Syksy on tosiaan tullut. Syysflunssat pyörii mökissä jo toista viikkoa. Uunin muurareita metsästelty, kukahan sen unelmien uunin joutaa nyt tekemään. Alkaa olla sen verran vilpoista, ettei yksi lämpöpumppu jaksa puhaltaa tuplaisoa aluetta Muuraus alkanee parin kuukauden sisään.  Laitan tähän kuvan kaverin uunista joka on meidän tulevan uunimme mallina.
 Kissanpennut vetää yöt semmoista rallia, että mielellään odotellaan kuun vaihdetta ja luovutusikää.
Koiran kanssa lähimetsän lenkki ei tuntunut kovin kotoisalta, kun oli lyöty matalaksi isot alueet.
Ikkunalasit tuli, päästiin aloittamaan ikkunoiden maalaus ja kittaus. Pelastamaan mitä pelastettavissa oli vanhoissa ikkunapokissa.
Tällainen uuni suunnitteilla..
Ulommaiset ikkunapokat maalattiin  ja uudet lasit kitillä kiinni..




9 viikkoa täynnä. Vielä kun kolme viikkoa tätä villikkoa jaksaa. Kyllä kissanpennuilla on verissä lankakerien sotkeminen..Virkkuukoukkukin löytyi, pääsee isoäidin neliöitä jatkamaan jämälangoista.


Lapset pujotteli haavanlehtiä rautalankaan

Kipeänä tarvittu rohtoa jos toista. Nokkoset ceet ja tyrnikapselit sekasin ja purkkiin. 





Jotain hyötyä lähimetsän mylläyksestä oli. Löydettiin paljon käpyjä ja sammalta, joista tehtiin koristeita kuistille..



2 kommenttia:

  1. Heippa! Kiva blogi sulla. Bongasin tämän äsken tuolta fb:n sisustushulluista, joihin olit laittanut linkin. Ja ihana tuo kranssi, joka sulla on tuossa ylhäällä pääkuvassa. Minkälainen pohja sulla on siinä? Mäkin tykkään väsäillä kaikennäkösiä juttuja metsän antimista...:)

    Irja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi, runko oli jäänyt rikkinäisistä jouluvaloista. En raskinu heittää tukevaa metallirengasta menemään =) Pitäs väsätä siihen jouluisemmat sisukset jo!

      Poista